Hair Care

Oργανική Κάνναβη – 4 Εκπληκτικοί Τρόποι για να Βελτιώσετε την Υγεία των Μαλλιών σας!

Cannabis-Sheer-Therapy-Blog-Content

 

Oργανική Κάνναβη

Τα συστατικά της οργανικής κάνναβης κερδίζουν δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων τους για την υγεία.

Γνωρίζατε όμως ότι τα συστατικά κάνναβης μπορούν επίσης να ωφελήσουν τα μαλλιά σας;

Πολύς κόσμος είτε από έλλειψη πληροφόρησης, είτε από προκατάληψη, προβάλλει άρνηση σε οποιοδήποτε προϊόν έχει ως πρώτη ύλη κάποιο από τα συστατικά της κάνναβης.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την κάνναβη από την αρχαιότητα, τόσο για φαρμακευτικούς – θεραπευτικούς, όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Σήμερα η χρήση του είδους της κάνναβης με ψυχοδραστικές ιδιότητες τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο θεωρείται παράνομη και ως εκ τούτου σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα συζητήσουμε για τα οφέλη από τη χρήση βιολογικών συστατικών οργανικής κάνναβης, στη φροντίδα των μαλλιών και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την υγεία και να βελτιώσει την εμφάνισή σας.

 

 

Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή…

 

Έλαιο Οργανικής Κάνναβης

Το έλαιο οργανικής κάνναβης είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, απαραίτητα αμινοξέα και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη θρέψη και την προστασία των μαλλιών από τη φθορά.

Περιέχει επίσης GLA ή αλλιώς, γ-λινολενικό οξύ, το οποίο βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών και στη μείωση της τριχόπτωσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία ή να προστεθεί στο σαμπουάν ή και στο μαλακτικό σας, για να ενυδατώσει και να ενισχύσει τα μαλλιά.

 

Εκχύλισμα Σπόρων Οργανικής Κάνναβης

Το εκχύλισμα σπόρων κάνναβης είναι ένα άλλο ευεργετικό συστατικό για τη φροντίδα των μαλλιών.

Περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών και μετάλλων, και μεταξύ αυτών περιέχει ψευδάργυρο, που βοηθά στην ενίσχυση των τριχοθυλακίων και βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις περιβαλλοντικές βλάβες, που συμβαίνουν στα μαλλιά από τα καιρικά φαινόμενα, την θερμοκρασία και την υγρασία ή την ξηρασία.

Το εκχύλισμα σπόρων κάνναβης είναι επίσης πλούσιο σε λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη αύξηση της ελαστικότητας και ταυτόχρονα στη μείωση του σπασίματος, των μαλλιών.

 

Οργανική Πρωτεΐνη Κάνναβης

Ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής της, κάθε πρωτεΐνη για να θεωρηθεί ως πλήρης, θα πρέπει να περιέχει και τα εννέα απαραίτητα (βασικά) αμινοξέα:

 

  1. Ιστιδίνη
  2. Ισολευκίνη
  3. Λευκίνη
  4. Λυσίνη
  5. Μεθειονίνη
  6. Φαινυλαλανίνη
  7. Θρεονίνη
  8. Τρυπτοφάνη
  9. Βαλίνη

 

  • Πέρα από την ανάπτυξη και διατήρηση, της άπαχης μυϊκής μάζας (σε συνδυασμό με άσκηση), μπορεί να βοηθήσει και στην ενίσχυση της υφής και της ανάπτυξης των μαλλιών.
  • Η πρωτεΐνη κάνναβης μπορεί να προστεθεί στη διατροφή σας με τη μορφή σκόνης.

 

Απλές συμβουλές και ιδέες, σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συστατικά της οργανικής κάνναβης για την περιποίηση των μαλλιών σας και τη βελτίωση της υγείας σας.

 

Πάμε να δούμε τους τέσσερις σημαντικότερους (κατά τη γνώμη μου) τρόπους:

 

Προσθήκη πρωτεΐνης οργανικής κάνναβης στη διατροφή σας:


Το να προσθέσετε σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης στην καθημερινή  διατροφή σας, είναι κάτι που θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς την υγεία σας και κατ’ επέκταση και στη βελτίωση της εμφάνισής σας!


Φυσικά θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, μέσα σε smoothies, σε υγιεινά snacks ή να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική, μέσα σε σάλτσες, dressings για σαλάτες ακόμα και στην παρασκευή γλυκών, μπισκότων κ.α.


Ίσως να μην αποκτήσετε την εμφάνιση του Arnold Schwarzenegger, όμως σίγουρα μεταξύ άλλων θα σας βοηθήσει στην ενδυνάμωση, την υγεία και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών σας.

 

 

 

Θεραπεία τριχωτού κεφαλής και αναζωογόνηση των μαλλιών με λάδι από σπόρους κάνναβης (hemp):

 

Βάλτε μια μικρή ποσότητα ελαίου σπόρων (hemp) οργανικής κάνναβης ανάμεσα στις παλάμες σας και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πλύνετε τα μαλλιά σας.

 

 

 

 

 

 Ενίσχυση καλλυντικών με έλαιο οργανικής κάνναβης:


Μπορείτε να προσθέστε μερικές σταγόνες έλαιο οργανικής κάνναβης τόσο στην κρέμα νυκτός και σώματος όσο και στο σαμπουάν και το μαλακτικό σας, για να ενισχύστε σημαντικά την αποτελεσματικότητά τους, με επιπλέον θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι τα μαλλιά σας θα είναι όχι μόνο πιο ενυδατωμένα και πιο δυνατά, αλλά θα αυξηθεί αισθητά και ο ρυθμός ανάπτυξής τους!
Με απλά λόγια θα μακρύνουν πιο γρήγορα!

 

 

 

 

 

 

Χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών και τριχωτού κεφαλής που έχουν ως βάση τα συστατικά της οργανικής κάνναβης.


Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης μαλλιών που περιέχουν εκχύλισμα σπόρων (Hemp) οργανικής κάνναβης για να βοηθήσετε στη θρέψη και την προστασία των μαλλιών σας από σπασίματα της τρίχας ενώ παράλληλα, θα ενισχύσετε το ρυθμό ανάπτυξής τους!

 

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα που απαρτίζουν το σετ της σειράς Cannabis Sheer Therapy:

  1. Qure Cannabis Sheer Therapy Shampoo 300ml – (σαμπουάν για ταχύτερη ανάπτυξη της τρίχας)
  2. Qure Cannabis Sheer Therapy Deep Restorative Masque 300ml – (μάσκα βαθιάς αναδόμησης με έλαιο κάνναβης)
  3. Qure Cannabis Sheer Therapy Hemp Oil & Keratin Complex 100ml – (ορός φροντίδας με έλαιο κάνναβης και κερατίνης)

 

Κλικ εδώ και να μάθετε περισσότερα

 

 

Συμπέρασμα

Τα βιολογικά συστατικά κάνναβης μπορούν να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

Προσφέρουν μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, όπως η βελτίωση της αντοχής, η μείωση του σπασίματος και η προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έλαιο οργανικής κάνναβης, είτε εκχύλισμα σπόρων κάνναβης (hemp) ή πρωτεΐνη κάνναβης, η ενσωμάτωση των οργανικών συστατικών κάνναβης στην καθημερινή σας διατροφή σας αλλά και στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης των μαλλιών σας.

 

 

Εσείς τι γνώμη έχετε για τις ευεργετικές ιδιότητες της οργανικής κάνναβης; Πείτε μας με ένα σχόλιο παρακάτω! 😊

 

Πηγή Αναδημοσίευσης Άρθρου: Qure.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *