• Με έκπτωση!
  • -0,55 €
Επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα προστασίας προσώπου -

Qure Be Safe - επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα προστασίας προσώπου σε λευκό χρώμα

Επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα προστασίας προσώπου

65
0,45 € 1,00 € -0,55 €
με ΦΠΑ 1 έως 3 ημέρες

 

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μη υφασμάτινης- non woven-μάσκας έναντι των υπολοίπων που κυκλοφορούν στην αγορά βρίσκεται στο ότι είναι απολύτως αδιάβροχη, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη ροή του αέρα δίχως να δυσκολεύει την αναπνοή ή να προκαλεί δυσφορία στον χρήστη. Συνεπώς ,αυτός που τη φορά νιώθει απόλυτα ασφαλής καθώς δεν αφήνει τα μικρο-σταγονίδια που μεταφέρουν τον ιό να την διαπερνούν  εκπνέοντας ή εισπνέοντας. Πλένεται και σιδερώνεται ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

10 ώρες χρήσης χωρίς πλύσιμο και αντικατάσταση. Μπορεί να πλυθεί μέχρι τους 40 βαθμούς C (για υψηλότερη θερμοκρασία δεν υπάρχει εγγύηση), χωρίς συρρίκνωση, αλλαγή εμφάνισης ή ποιότητας. 
Πρόταση μας: Πλύνετε στο χέρι με χλιαρό νερό & για απορρυπαντικό  χρησιμοποιήστε κάποιο αντισηπτικό σαπούνι τύπου «Dettol» για καλύτερη αποστείρωση.
Σιδέρωμα: Στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσετε σίδερο ατμού αφήστε απόσταση 3cm από την μάσκα. Με απλό σίδερο, τοποθετείστε πάνω από την μάσκα ένα πανί. 
Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ λευκαντικό ή άλλα ισχυρά χημικά απορρυπαντικά. Μην στεγνώνετε σε στεγνωτήριο. Κατασκευασμένη από μη υφαντό ύφασμα από πολυπροπυλένιο. 

Πιστοποιημένη για την καταλληλόλητα της να έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα, καθώς το υλικό της συμμορφώνεται πλήρως στις απαιτούμενες προδιαγραφές και διαθέτει ISO 9001, βάσει των διαδικασιών TUV NORD CERT Gmbh καθώς & Standard 100 by OEKO-TEX
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.