Το www.b-spot.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «Beauty Spot», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Κωνσταντινουπόλεως 20, στην Ελλάδα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα B-spot είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για την σύγχρονη γυναίκα, η οποία σήμερα δύσκολα βρίσκει χρόνο για την περιποίηση του προσώπου, μαλλιών, άκρων και σώματος.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε πάνω από 5.500 προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, που σχετίζονται με τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και τα νύχια.

Για το λόγο αυτό εκτός από το κατάστημα μας στην Κων/πόλεως 20 στην Θεσσαλονίκη, δημιουργήσαμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έναν εύκολο και γρήγορο διαδικτυακό τόπο, «γεμάτο» ομορφιά.

Το b-spot.gr φέρνει κοντά σας τα πιο Eπώνυμα Προϊόντα της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να καλείτε στο +30 2311 825 121, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00  και Σάββατο 09:00-15:00 και κάποιος από τους εκπρόσωπους της εταιρίας θα είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει καθώς και στο email sales_customer@b-spot.gr .

Η ομάδα της B-spot.gr, σας ευχόμαστε καλές αγορές!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.