Κατάλογος προϊόντων W7

Η W7 είναι μια εταιρεία καλλυντικών που δημιουργήθηκε το 2002 στο Λονδίνο. Η αποστολή της W7 είναι να εξασφαλίσει ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Απευθύνεται τόσο στη σύγχρονη γυναίκα που λατρεύει το μακιγιάζ, αλλά και στην επαγγελματία make-up artist που ξέρει τι ψάχνει στη σωστή τιμή.

Για το λόγο αυτό διαθέτει συλλογή με περισσότερα από 500 προϊόντα που συνδυάζουν ελκυστικές συσκευασίες με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά, κανένα από τα οποία δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ, προϊόντα για τα νύχια, τα μαλλιά, το σώμα, νεσεσέρ αλλά και αξεσουάρ σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με το slogan της «Ποιος θα είστε σήμερα;» η W7 δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα και την ευελιξία να διαμορφώνουν τον εαυτό τους ανάλογα με το ποιοι θέλουν να είναι.

Όλα τα παραπάνω έχουν καταστήσει την εταιρεία σε μια από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες μακιγιάζ διεθνώς.

Less
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.