Κατάλογος προϊόντων Peggy Sage

Peggy Sage είναι μία Γαλλική εταιρία παγκοσμίου φήμης, η οποία ιδρύθηκε το 1925. Στα χρόνια της δραστηριοποίησής της έχει δημιουργήσει περισσότερα από 250 χρώματα και 1001 υφές, έχει πολλαπλασιάσει καινοτομίες και έχει επανεφεύρει τα διακοσμητικά νυχιών (nail decorations), κατορθώνοντας έτσι να προχωρήσει τη βιομηχανία των καλλυντικών ένα βήμα μπροστά.

Οι τρεις βασικές δραστηριότητές της είναι: Μανικιούρ, Περιποίηση Προσώπου & Σώματος και Make Up. Σε κάθε μία από αυτές η Peggy Sage εφαρμόζει την τεχνογνωσία της και τις αυστηρές πρακτικές της με τρόπο που έχει καταφέρει να κερδίσει τους επαγγελματίες όλου του κόσμου. Παγκοσμίως γνωστή για την αποτελεσματικότητά της είναι η θεραπεία νυχιών Express Nail Hardener.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η Peggy Sage καθώς και η υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της, την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του επαγγελματία μακιγιέρ.

Less
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.