Κατάλογος προϊόντων Fuente

Η Fuente παρασκευάζει μοναδικά προϊόντα, για ένα φυσικό styling σε μια ευρεία γκάμα εμφανίσεων, από χτενίσματα με έμφαση στην υφή μέχρι ιδιαίτερα «hard rock» looks. Κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών, προσφέρουν μέγιστη προστασία, ενώ μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα.

Fuente

Η προέλευσή τους βρίσκεται στην πανέμορφη, παρθένα περιοχή της Ανδαλουσίας, στη λιμνοθάλασσα: Laguna Fuente de Piedra. Σε αυτό το μαγικό μέρος, οι Ισπανοί ερευνητές ανέπτυξαν τη βασική ιδέα της Fuente τη δεκαετία του '90, εμπνευσμένοι από το νερό, που είναι εμπλουτισμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες από τη Meseta, την περιοχή με εκτεταμένα χωράφια με σιτάρι, αγνά βότανα και αγνές ορυκτές πηγές.

Τα μαλλιά αποτελούνται κυρίως από 2 συστατικά: υγρασία και πρωτεΐνες. Τα υγιή μαλλιά μπορεί να υποστούν βλάβη από τις επιπτώσεις του ήλιου, του χλωριωμένου νερού, της περιβαλλοντικής ρύπανσης ή τις βαφές. Ανεξάρτητα από την αιτία, η υγεία των μαλλιών, μπορεί να αποκατασταθεί εξισορροπώντας τα επίπεδα υγρασίας και πρωτεϊνών.

Τα προϊόντα της Fuente, προσφέρουν την ενυδάτωση κι όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες που χρειάζονται τα μαλλιά και τα επαναφέρουν στη φυσική, υγιή τους κατάσταση.

Less
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.