Κατάλογος προϊόντων Toppik

Toppik

Έχετε αραίωση μαλλιών; Αποκτήστε 100% φυσική πυκνότητα στα μαλλιά σας με τα προϊόντα με Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik. Η λύση κατά της τριχόπτωσης.

Ξανακερδίστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση αποκτώντας φυσική πυκνότητα στα μαλλιά σας με τα προϊόντα με Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik.

Τα προϊόντα Toppik προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης των αδύναμων, λεπτών ή αραιών μαλλιών. Υποστηρίζονται από δερματολόγους και γιατρούς με εξειδίκευση στην τριχόπτωση, καθώς και χειρούργους μεταμόσχευσης μαλλιών. Είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), δεν χρωματίζουν το δέρμα και δεν ξεχωρίζουν από τα φυσικά σας μαλλιά.

Η παρασκευή τους γίνεται με Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik, δηλαδή αγνή οργανική πρωτεΐνη κερατίνης, όπως ακριβώς τα ανθρώπινα μαλλιά. Είναι 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς προσθήκη χημικών ή συνθετικών ουσιών, και ενσωματώνονται στα μαλλιά σας γεμίζοντας τα σημεία που παρουσιάζουν αραίωση μαλλιών, προσφέροντας έτσι εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Δεν επηρεάζουν το δέρμα ή τα τριχοθυλάκια και δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Δίνουν στα μαλλιά όγκο και πυκνότητα στη στιγμή κι είναι ανθεκτικά στον αέρα, τη βροχή και την εφίδρωση. Αφαιρούνται εύκολα με το λούσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες και άνδρες που τα μαλλιά τους είναι λεπτά, αδύναμα ή αραιώνουν, βελτιώνοντας δραματικά την εμφάνισή τους. Ενώνονται σταθερά ακόμα και με το χνούδι, χάρη στο στατικό ηλεκτρικό φορτίο που λειτουργεί σαν μαγνήτης.

Οι ίνες κερατίνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν εύκολα και αποτελεσματικά τόσο τις λευκές ρίζες όσο και τις ρίζες του φυσικού σας χρώματος αν έχετε βαμμένα μαλλιά. Είναι 100% ανεξίτηλες χωρίς να ξεβάφουν ή να λερώνουν. Αν πέσουν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, απλά τινάξτε τις αμέσως με το χέρι σας και θα εξαφανιστούν. Μπορείτε να κάνετε χρήση τους αφού έχετε χρησιμοποιήσει εργαλεία ή προϊόντα styling (πρέσες, σεσουάρ, αφρό, τζελ κ.α), ενώ μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να βρείτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα των μαλλιών σας, ειδικά όταν αυτά είναι ξανθά ή γκρίζα, ακόμα κι απευθείας πάνω στα μαλλιά σας.

Less
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.