Space Silver Oxycream 20vol 1000ml - (οξειδωτική κρέμα για silver βαφές)
Space Silver Oxycream 20vol 1000ml - (οξειδωτική κρέμα για silver βαφές) Original price was: 10,50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,50€.
Back to products
Kativa Argan Oil Intensive Repair Treatment 250ml - (μάσκα εντατικής θεραπείας)
Kativa Argan Oil Intensive Repair Treatment 250ml - (μάσκα εντατικής θεραπείας) Original price was: 19,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 13,00€.

Alfaparf Precious Nature Color Activator 20vol 850ml – (ενεργοποιητής χρώματος για βαφές χωρίς αμμωνία)

12,89

Ενεργοποιητής χρώματος για βαφές χωρίς αμμωνία

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Περιγραφή

Πρωτοποριακό οξυζενέ ενεργοποίησης χρώματος ειδικά σχεδιασμένο για τις βαφές Precious Nature από την Alfaparf. Η πλούσια σύνθεση του έχει απαλή και εξαιρετικά κρεμώδη υφή ώστε η εφαρμογή να γίνεται ευκολότερα χωρίς να στάζει και συγχρόνως να είναι ευχάριστη και άνετη για το κεφάλι.

Η φόρμουλα του precious nature activator  είναι εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά που παρέχουν καλλυντική επίδραση κατά την εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά.


– Γάλα ρυζιού για βαθιά ενυδάτωση του τριχωτού.
– Σάκχαρα για εκτυφλωτική λάμψη στο αποτέλεσμα της βαφής.

Επιπλέον πληροφορίες
Brand